Laatste hele dag ...of toch niet.
30 juni 2024 - Gran Canaria, Spanje
Zaterdag 29-6- 2024
Vanochtend de auto teruggebracht en een markt bezocht. Wat is de concurrentie moordend. Allemaal kleding, sieraden en tassen . Ook hier en daar wat souveniertjes. Nog even een winkelcentrum ingelopen, wat een achterstallig iets, zoiets zou in Nederland.compleet weggehaald worden of worden opgeknapt.
Door een berichtje van Sonja begonnen we ineens te twijfelen, moesten we vandaag niet al richting vliegveld?.......
Twijfel sloeg toe..snel op de Tui app gekeken en ja hoor we hadden ons zo in de dagen vergist..we moesten maken dat we terug in het hotel kwamen om de boel in te pakken en uit te checken
Op zoek naar de goede bushalte en nadenken tegelijk gaat niet goed. We wisten even niet meer hoe en wat en een reisje met de bus kan zo weer een uur duren, mits je gelijk de goede te pakken hebt. De enigste optie was een taxi. Deze kun je gewoon op straat aanhouden en ze rijden je naar de plaats van bestemming.
Om 13.00 aangekomen in hotel, daar bij de receptie onze vergissing duidelijk gemaakt. Gelukkig waren ze bereidwillig om onze kamer weer te ontlocken, zodat we snel konden inpakken zonder extra kosten.
Zelfs de lunch mochten we nog meepakken. 15.30 opgehaald door de bus na een goed uur op t vliegveld aangekomen. Inchecken ging hier heel snel, schoenen moesten we beide uitdoen. Verder niks bijzonders. Bij de gate bijna een uur gewacht. En ja hoor vertraging door technisch mankement. Om 19.30 plaatselijke tijd konden we boarden. Eindelijk in t vliegtuig na nog een ritje in een bus over t vliegveld. Alles en iedereen zat in het vliegtuig en de gezagvoerder vertelde ons dat t nog wel weer een uur en 10 min kon duren voordat we gingen vliegen. Dit ivm onweer boven Europa. Wat een domper.
Uiteindelijk om 20.30 weggevlogen 0m rond 01.30 Nederlandse tijd te kunnen landen. Saaie donkere vlucht gehad. Bagage ophalen en snel hotel opzoeken. Ja dat hadden we gedacht. Tot overmaat van ramp was de bagage ook nog eens vertraagd. Leuke bijkomstigheid was dat we nog oude bekende tegenkwamen uit Emmeloord. Zij hadden 2,5 uur aan boord van het vliegtuig moeten wachten.
Om 02.35 nog geen bagage. 03.00 Yesss eindelijk daar waren de koffers. Nu naar het hotel op zoek. Wat 'n gesjouw alle extra deuren gesloten alleen hoofdin - / uitgang geopend. 04.00 bed gevonden en slapen tot 09.30.
Marijke:30 juni 2024Nou gelukkig zijn jullie veilig thuis. 😁
Beitske den Engelsen:1 juli 2024Nou,dat was wat,die terugreis. Fijn dat jullie zo'n mooie vakantie gehad hebben.